Tilbage
Nike_3

Nike by Aarhus C

Du kan godt begynde at glæde dig

Nu skal vi snart ikke vente længe. Nike forventer at slå dørene op for åbner Nike by Aarhus C i december – og vi glæder os!

Nike by Aarhus C vil have et udvalgt produktsortiment, der afspejler konkurrenceånden, stilen og legen, der giver alle atleter adgang til sport.

Nike by Aarhus C kommer til at byde på førsteklasses digitale og personlige tjenester – alt fra produktsortimentet, tilbud og designelementer er skræddersyet til de mennesker, der bor, arbejder, dyrker sport i Aarhus og omegn.

Butikken bliver bygget til opdagelse, men designet til at føles som hjem, så forbugerne kan shoppe i deres tempo. Det bliver et sted at invitere lokale medlemmer ind med Nike, og ligesom hjemme er der altid en grund til at vende tilbage. Butikken bliver fyldt med personlige noter med anbefalinger om de nyeste produkter.

Nike by Aarhus C er optimeret gennem digitale midler og gjort endnu bedre med Nike Membership. Der vil være prioriteret adgang til medlemmer, eksklusive produkter og oplevelser for medlemmer. Når de kommer ind i butikken, vil Nike-medlemmer se et udvalg af Nike App-funktioner i deres Nike-app, såsom Scan to Learn og Member Rewards, som udvider bekvemmelighed og valgmuligheder.

Butikken skal efter planen åbne i december måned 2022 og er beliggende på første sal i Bruuns Galleri.

Nike by Aarhus C ejes og drives af Retailors Ltd (FOX Group), Nike Licensing Partner.