Tilbage

NU ER DET JUL IGEN

38174 Bruuns Galleri Christmas 12 23 Large Website Desktop 1920x580px

LAD MAGIEN FINDE HJEM TIL DIG

30 november, 2024

I denne dejlige julesæson kan du i Bruuns Galleri opleve julemagi og fortryllelse med vores julegavetips, spændende aktiviteter og masser af julehygge:

 

Byg en forandring med Experimentarium

Byg en forandring med Experimentarium

I "Byg en forandring med Experimentarium" kan I bygge jeres egne idéer til en mere bæredygtig fremtid med LEGO® klodser.

Det er en gratis drop-in oplevelse, hvor I sammen bygger kreative løsninger med LEGO® klodser, der kan bidrage til at gøre fremtiden til et rart sted at leve for dyr, planter og mennesker.

Det sker alle dage fra kl. 10:00-20:00 på 1. sal ved siden af Neye i perioden 30. november til 22. december.

LÆS MERE HER

GAVEN TIL MOR

GAVEN TIL MOR

Julen er lige om hjørnet, og det er tid til at finde de perfekte julegaver - en mission, der kan være lige så svær som at undgå at overspise juleskum og flæskesteg!

Heldigvis kan du finde noget til enhver mors smag i Bruuns Galleri. Om så det er trendy tøj fra Message til fashionistaen, en skinnende overraskelse fra Sct. Mathias, sukkersøde gaveæsker fra Lakrids by Bülow til hende med den søde tand eller noget helt fjerde.

GAVEN TIL FAR

GAVEN TIL FAR

Er der noget bedre end at glæde sin far med en julegave, som man ved, han bliver glad for?

I vores butikker er der noget for alle, selv ham, der har alt. Det kan f.eks. være en nervepirrende krimi eller en biografi fra hans store idol fra Bog & Idé til bogormen, en eksklusiv duft fra Matas, en lækker læderpung fra Neye eller et gavekort til Cinemaxx til ham, der værdsætter gode oplevelser og kvalitetstid!

FIND ADVENTSGAVERNE

FIND ADVENTSGAVERNE

Adventsgaver er med til at sprede glæde og forventning, og er derfor den perfekte måde at sikre den gode julestemning på!

Du kan f.eks. give duftlys fra Bahne, der kan sprede den søde duft af jul i hjemmet, et par varme strømper eller vanter til de kolde vinterdage fra en af vores mange modebutikker eller sammensæt et gavesæt med varm kakao og te fra Frellsen.