Tilbage
38174 Bruuns Galleri Christmas 12 23 Large Website Desktop 1920x580px

Oplev julemagien

29 december, 2023

I denne dejlige julesæson kan du i Bruuns Galleri opleve julemagi og fortryllelse med vores julegavetips, spændende aktiviteter og andet julehygge:

 

JUL MED LEGO

JUL MED LEGO

I december kan du hver lørdag og søndag fra kl. 10:00-17:00 komme forbi og julehygge med LEGO. Der vil være et stort byggekar med fri leg og mulighed for at bygge på en fælles julemosaik med hjælp fra det søde LEGO-personale. Du finder dem på 1. salen ved siden af Nike.

Vi glæder os til LEGO-hygge med jer på følgende dage:

2. og 3. december 

9. og 10. december

16. og 17. december

PEPSI PAKKER JULEGAVER IND

PEPSI PAKKER JULEGAVER IND

Bliver dine gaveindpakninger aldrig lige så flotte, som du havde forestillet dig?

Dét problem har vi løsningen på! Pepsi kommer nemlig til undsætning og hjælper dig med at pakke julegaverne ind i det flotteste Pepsi-papir. Imens du venter på at gaverne bliver færdige, kan du desuden nyde en iskold Pepsi helt gratis.

De står på pladsen foran Kvickly fra den 13.-22. december. Hverdage kl. 15-19 og weekend kl. 12-16.

GAVEN TIL MOR

GAVEN TIL MOR

Julen er lige om hjørnet, og det er tid til at finde de perfekte julegaver - en mission, der kan være lige så svær som at undgå at overspise juleskum og flæskesteg!

Heldigvis kan du finde noget til enhver mors smag i Bruuns Galleri. Om så det er trendy tøj fra Message til fashionistaen, en skinnende overraskelse fra Sct. Mathias, sukkersøde gaveæsker fra Lakrids by Bülow til hende med den søde tand eller noget helt fjerde.

GAVEN TIL FAR

GAVEN TIL FAR

Er der noget bedre end at glæde sin far med en julegave, som man ved, han bliver glad for?

I vores butikker er der noget for alle, selv ham, der har alt. Det kan f.eks. være en nervepirrende krimi eller en biografi fra hans store idol fra Bog & Idé til bogormen, en eksklusiv duft fra Matas, en lækker læderpung fra Neye eller et gavekort til Cinemaxx til ham, der værdsætter gode oplevelser og kvalitetstid!

FIND ADVENTSGAVERNE

FIND ADVENTSGAVERNE

Adventsgaver er med til at sprede glæde og forventning, og er derfor den perfekte måde at sikre den gode julestemning på!

Du kan f.eks. give duftlys fra Bahne, der kan sprede den søde duft af jul i hjemmet, et par varme strømper eller vanter til de kolde vinterdage fra en af vores mange modebutikker eller sammensæt et gavesæt med varm kakao og te fra Frellsen.

SMAG JULEN I BRUUNS GALLERI

SMAG JULEN I BRUUNS GALLERI

En af julens helt store glæder er den gode julemad!

Kvickly er fyldt med lækre julevarer, der kan gøre din julemiddag til noget helt særligt. Hos Søstrene Grene finder du de fineste bageartikler og pynt, så du kan bage friske og pyntede julesmåkager og kager.

Få nemt alle de velsmagende juleretter i hus i Bruuns Galleri og del glæden med dem du holder af!

ASTRALIS BESØGER HUMMEL

ASTRALIS BESØGER HUMMEL

Er du E-sports fan? Så kan du godt begynde at glæde dig!

Astralis besøger nemlig Hummel-butikken den 2. december fra kl. 10:00-12:00. Kom forbi og få en autograf af E-sportsstjernerne, overraskelser, giveaway, livestream og meget mere!