Tilbage

SPORTY SPRING I BRUUNS GALLERI

Web cloud_2

Det største sportsunivers i Aarhus

29 Januar, 2024

I Bruuns Galleri hjælper vi dig med at klæde dig sporty på fra top til tå. Du kan tage forbi Nike, hummel, Sport24, Sportsmaster, Skechers, JD Sports eller Footlocker og finde det seneste træningsgear! Du kan også tage forbi vores andre fashion butikker såsom Bahne, Vero Moda, Only, Jack & Jones. I deres sortiment gemmer der sig også nogle sportsmodestykker, som du kan tilføje til din garderobe dette forår.

Dette gør Bruuns Galleri til det største sportsunivers i Aarhus, hvor du kan shoppe alt,

du mangler under ét tag!

Er du tvivl om, hvordan du kan klæde dig mere sporty? Måske gør du det allerede! I denne artikel har vi samlet 3 typer, som du muligvis kan spejle dig selv i. Læs videre og find ud af, hvilken type du er!

JOGGING COOL

JOGGING COOL

Vi har alle været der: du går ned ad gaden, og du ser én, der ser så ubesværet sej ud, det får dig til at spekulere på, hvorfor du ikke tænkte på at tage dit joggingsæt på derhjemme eller til en gåtur.

I Bruuns Galleri hjælper vi dig med at finde det perfekte joggingsæt efter dine behov. Uanset om det er en gåtur rundt om blokken eller en eftermiddag derhjemme, så har vores butikker en bred vifte af joggingsæt i alle stilarter og farver. Vores mission er at hjælpe dig med at se godt ud og føle dig godt, mens du er aktiv og lever en sund livsstil. Så hvad venter du på? Kom derud og begynd at leve dit bedste liv!

Du kan shoppe joggingsæt i Only, Quint, Jack & Jones, JD Sports, NIKE og mange andre butikker i Bruuns Galleri.

BESØG NIKE

SNEAKERS ELSKEREN

SNEAKERS ELSKEREN

Du ved, hvem du er: du er personen, der ikke kan gå forbi et par sko uden at stoppe op for at beundre dem. Det er dig, der har brugt timer på at browse sneaker-websteder på udkig efter det perfekte par. Du har sikkert mere end et par sneakers i dit skab, og du bruger dem hele tiden. 

Hvis du elsker sneakers, er du havnet det rigtige sted! Uanset om du har brug for behagelige sneakers til hverdagsbrug, eller trendy sneakers til at have på på arbejde eller til fest, så har vi det, du skal bruge. I Bruuns Galleri ved vi, at komfort og mode går hånd i hånd. Derfor gør vi det nemt at finde det perfekte par sko til enhver lejlighed.

Du kan shoppe sneakers i JD Sports, Sportmaster, Deichmann, Skechers, Footlocker og mange andre butikker i Bruuns Galleri.

BESØG FOOTLOCKER

YOGA DRONNINGEN

YOGA DRONNINGEN

Du elsker yoga leggings; du har dem på hele tiden, og du er ligeglad med, hvem der ved det. Du har dem endda på, når du er ude og handle. 

Yoga leggings er praktiske og afslappende. Derudover er de nemme nok at tage på over stort set ethvert outfit – selv en tanktop med stropper og hæle – og de får dig til at se ud, som om du er klar til at gå ud når som helst, når du egentlig lige var på vej hjem efter en lang dag på arbejde. Og hvis der er én ting, vi elsker mere end noget andet i denne verden, er det noget, der gør vores liv lettere – og især når det kommer med frynsegoder som komfort, stil og alsidighed!

Du kan shoppe yoga leggings Bahne, Sport 24, Sportmaster, H&M, Halo, Hummel og mange andre butikker i Bruuns Galleri.

BESØG HUMMEL