Tilbage

1 - 2 - 3 SPRING

Banner_SPRING

FORÅRET ER SPRUNGET UD

06 marts, 2024

1 - 2 - 3 - Foråret er i luften, dagene bliver lysere og det tunge vintertøj pakkes væk!

I Bruuns Galleri er vi klar til at byde foråret velkommen med en masse god inspirations til årstidens tendenser. Læs med her på siden, hvor vi løbende opdaterer med vilde konkurrencer, styling idéer og hvad der ellers sker i centeret!

Du kan også altid finde god inspiration på Instagram, Facebook og Tik Tok 🌼

 

Lad dig inspirere og gør dig klar til forårets friske dage!

Forårsfashion

Forårsfashion

Når foråret breder sig er det en fantastisk nyhed i modeverdenen og i Bruuns Galleri!

Bruuns Galleri er et fashion univers med et bredt udvalg af butikker med et mangfoldigt udvalg af forskellige styles. Uanset om du er til vilde farver, strret wear eller går mere nautralt til værks, ved vi at du altid kan finde noget til enhver smag i en af vores mange fashion butikker på 1. salen.

BYT TIL NYT ER TILBAGE

BYT TIL NYT ER TILBAGE

Giv dit brugte tøj nyt liv med BYT TIL NYT!

I samarbejde med Røde Kors inviterer vi igen i år alle vores kunder til at aflevere deres brugte tøj, hvor man så kan modtage en voucher med eksklusive deals og rabatter i resten af Bruuns Galleri. Kom forbi Røde Kors Pop-Up butikken overfor Kvickly. Og hvem ved? Måske du finder noget genbrugsguld derinde, som bliver din nye forårsfavorit!

LÆS MERE OM BYT TIL NYT HER

VIND UNIK SHOPPINGOPLEVELSE

VIND UNIK SHOPPINGOPLEVELSE

Lige nu har du muligheden for at vinde 5.000 kr. til Bruuns Galleri! Det er en enestående chance for at få oppet forårsgarderoben. Alt du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev via linket herunder, og så er du altså med i konkurrencen om at vinde denne unikke shoppingoplevelse. 
DELTAG I KONKURRENCEN HER