Tilbage
baby 2

Babylounge - VIP for små mennesker på 7.

Familie

Vi har indrettet en flot babylounge på Plan 7, hvor du kan hygge med veninderne, mens du forsyner den lille. Der er både mikroovn, TV og en formidabel udsigt. Storesøstre, -brødre og fædre er naturligvis også velkommen til at benytte faciliteterne. Babyloungen har åbent hver dag kl. 9 - 20. Babyloungen er indrettet i samarbejde med bObles og JYSK.

Adgangskort: Tag elevatoren ved Bruuns Gade indgangen i stueetagen (ved siden af Cu Cu) eller på 1. sal ved CinemaxX's billetsalg. For at benytte elevatoren og babyloungen skal du have et adgangskort – det er gratis og udstedes i Centerinformationen på 1. sal overfor Bahne. Med adgangskortet kan du få et hav af fordele i forskellige butikker. Skulle du være uheldig at miste dit kort, kan du altid få udstedt et nyt, dog mod et gebyr på 50 kr.

Med kortet får du fordele hos følgende butikker:

Bruuns Apotek 10 % (undtaget lægemidler)

Change 10 %CinemaxX Babybio 15 kr. i rabat

Glitter 10 %

Kvickly 10 % (BrødCooperativet & Cirkel Café)

Matas 10 %

Message 10 %

Name It 10 %

Pilgrim 10 % (ikke på kampagner eller nedsatte varer)

Pascucci 20 % (på hele kaffemenuen)

Sct. Mathias Ure & Guld 10 %

Vero Moda 10 %

DGI-huset Aarhus (Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C) giver dig ét ekstra klip (10 %) på køb af et klippekort á 10 klip ved kontant køb. Klippekortet kan bruges til efterfødselsmotionsholdet, ’Mor i form’

Flere fordele ved musikskolen Laura, blandt andet 10 % rabat på babyrytmik

Maria Dior giver dig 15% på fit moms & baby bootcamp (anvend koden: babylounge 15) og 10% på øvrige ydelser (andvend koden: Babylounge10)