Parkering

Andre praktiske services

Der er adgang til parkeringskælderen under Bruuns Galleri via Værkmestergade nr. 27 døgnet rundt. Mellem kl. 00.30 og kl. 06.00 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørslen.

Adressen på parketingskælderen er:  Værksmestergade 27, 8000 Aarhus.

Parkeringskælderen er i 3 plan med indkørsel på det øverste plan (P3). Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan (P2 og P1). Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Bemærk frihøjden i parkeringsanlægget er 2,05 m.

Prisen for parkering er er 11 kr. pr. påbegyndt halve time

Når du kører ind i parkeringsanlægget i Bruuns Galleri, vil din bil blive fotograferet, hvorefter du automatisk er ”tjekket ind”. Derfor behøver du ikke tænke på billetter eller kort-registrering, når du parkerer i Bruuns Galleri.

BETALING MED KORT VED PARKERINGSAUTOMAT

Betal med betalingskort ved en af de opstillede betalingsautomater. På alle automaterne kan du betale med kort ved at indtaste bilens registreringsnummer. 

BETALING MED APP

Betal din parkering med app’en ”EASYPARK”.

Indtast områdekode: 4332.

BETALING VIA WEBSITE

Gå ind på parknsmile.dk/bruunsgalleri

Indtast bilens registreringsnummer og betal med dit betalingskort. Dette kan du gøre i op til 48 timer efter du har forladt parkeringskælderen. Manglende betaling medfører et gebyr på 200 kr. + parkeringsbeløbet.

LEJE AF PARKERINGSPLADS

Ønsker du at leje en parkeringsplads i Bruuns Galleris parkeringskælder, bedes du kontakte ParkZone på følgende: 
Tlf. nr. 70 25 26 96
Mail: salg@parkzone.dk 

 

Parkeringsanlægget varetages af Parkzone, regler og vilkår er gældende og fremgår af skiltning i området.