Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Parkering

Der er adgang til parkeringskælderen via Værkmestergade. Parkeringskælderen er beliggende på Værkmestergade nr. 27. 

Bruuns Galleris parkeringskælderen er i 3 plan, og der er indkørsel på det øverste plan, P3. Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan, P2 og P1. Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Frihøjden i anlægget er 2,05 m. Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00.30 og kl. 06.00 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen. Der kan dog opstå situationer, som kan betyde at centeret af sikkerhedsmæssige årsager lukkes ned før 00.30.

 

Parkering med automatisk nummerpladeregistrering
Når du kører ind i parkeringsanlægget i Bruuns Galleri, vil din bil blive fotograferet, hvorefter du automatisk er “tjekket ind”. Derfor behøver du ikke at tænke på billetter eller kort-registrering, når du parkerer i Bruuns Galleri. Du skal først betale, når du forlader parkeringshuset. Dette gøres i en af de opstillede betalingsautomater eller du kan betale via app’en ”EASYPARK”.  
Har du glemt at betale? Eller ønsker du blot at betale efter udkørsel, kan du gøre dette op til 48 timer EFTER udkørsel. Betal via dette link: parknsmile.dk/bruunsgalleri

Læs mere om betalingsmulighederne HER

Parkering er kun tilladt inden for afmærkede pladser. P-anlægget er tv-overvåget, men parkering sker i alle henseender på egen risiko, og Bruuns Galleri påtager sig intet ansvar ved ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr og effekter i bilen. Man kan ikke komme ind i P-huset med trailer på bilen.

 

Brug for hjælp?
Oplever du problemer, eller har du spørgsmål til parkeringssystemet, er du velkommen til at kontakte ParkZone, der står for parkeringssystemet i Bruuns Galleri på 70 25 26 96 eller salg@parkzone.dk

 

Priser
Alle dage døgnet rundt 11 kr. pr. påbegyndt halve time. Dog koster det max. 180 kr. pr. døgn.

Ved køb for min. 50 kr. i Kvickly refunderer vi den 1. times parkering. Ligeledes kan du ved besøg i CinemaxX få refunderet parkering der ligger efter kl. 19.00 i hverdage og kl. 18.00 i weekender. I begge tilfælde skal du oplyse din nummerplade i henholdsvis Kvickly eller CinemaxX. Refundering af p-billet kan kun ske en gang, der kan altså ikke opnås gratis parkering både ved CinemaxX og Kvickly på samme billet. 

 

Handicap parkering
Handicap parkeringspladser findes tæt ved indgangene til centeret på alle 3 parkeringsdæk i parkeringskælderen.
- Prisen er 11 kr. pr. påbegyndte halve time
- Frihøjden i kælderen er 2,05 cm
- Biler med handicapskilt højere end frihøjden i kælderen anvises til handicapparkeringspladserne ved DGI-huset (Værkmestergade 23-25, 8000 Aarhus C)

 

El-biler og ladestandere
Opladning på JustParks parkeringsfaciliteter i Bruuns Galleri udbydes af CLEVER. Ladestanderne er tilgængelige for alle. Ønsker man at anvende ladestanderen kræver det blot, at man har et ladekort fra CLEVER. 

Ladestanderne indgår i CLEVERs offentlige ladenetværk, som tæller mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland. Ladekortet giver adgang til alle CLEVERs ladestandere. Find ladepunkter på CLEVERs app her.

 

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top