Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Parkering

Der er adgang til parkeringskælderen via Værkmestergade. Parkeringskælderen er beliggende på Værkmestergade nr. 27. 

Bruuns Galleris parkeringskælderen er i 3 plan, og der er indkørsel på det øverste plan, P3. Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 planer, P2 og P1. Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Frihøjden i anlægget er 2,05 m. Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00.30 og kl. 06.30 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen. Der kan dog opstå situationer, som kan betyde at centeret af sikkerhedsmæssige årsager lukkes ned før 00.30.

Vigtigt
Mellem kl. 00.30 og kl. 06.30 kan betaling kun ske med kreditkort ved udkørsel.

Priser
Alle dage døgnet rundt kr. 11,- pr. påbegyndt 30 minutter. Dog koster det max. 180,- pr. døgn. For abonnementsparkering kontakt; info@justpark.dk -se også abonnementpriser og yderligere info på www.justpark.dk. Parkering er kun tilladt inden for afmærkede pladser. P-anlægget er tv-overvåget, men parkering sker i alle henseender på egen risiko, og Bruuns Galleri påtager sig intet ansvar ved ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr og effekter i bilen. Man kan ikke komme ind i P-huset med trailer på bilen.
Ved køb for min. kr. 50,- i Kvickly refunderer vi den 1. times parkering. Ligeledes kan du ved besøg i CinemaxX få refunderet parkering der ligger efter kl. 19.00 i hverdage og kl. 17.00 i weekender. I begge tilfælde skal du trække en p-billet ved indkørslen som skal stemples i henholdsvis Kvickly eller CinemaxX. Refundering af p-billet kan kun ske en gang. Altså kan der ikke opnås gratis parkering både ved CinemaxX og Kvickly på samme billet. For yderligere henvendelser vdr. p-anlægget kontakt venligst JustPark på: info@justpark.dk

Handicap parkering
Handicap parkeringspladser findes tæt ved indgangene til centeret på alle 3 parkeringsdæk i parkeringskælderen.
- Prisen er 11 kr. pr. påbegyndt halve time
- Frihøjden i kælderen er 2,05 cm
- Biler med handicapskilt højere end frihøjden i kælderen anvises til handicapparkeringspladserne ved DGI-huset (Værkmestergade 23-25, 8000 Aarhus C)

El-biler og ladestandere
Opladning på JustParks parkeringsfaciliteter i Bruuns Galleri udbydes af CLEVER. Ladestanderne er tilgængelige for alle. Ønsker man at anvende ladestanderen kræver det blot, at man har et ladekort fra CLEVER

Ladestanderne indgår i CLEVERs offentlige ladenetværk, som tæller mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland. Ladekortet giver adgang til alle CLEVERs ladestandere. Find ladepunkter på CLEVERs app her.

Køb ladekort

Læs mere om CLEVERs ladenetværk

Hent app

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top