Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Services

Babylounge

Vi har indrettet en flot babylounge på Plan 7, hvor du kan hygge med veninderne, mens du forsyner den lille. Der er både mikroovn, TV og en...

Centerinformation

Har du spørgsmål vedrørende Bruuns Galleri, ønsker du at købe et gavekort eller skal du afhente/sende en pakke med GLS, er du velkommen til at...

Pakkeboksen / SwipBox / GLS Pakkeshop

I Bruuns Galleri har du mulighed for at sende og afhente dine pakker, enten i de opstillede pakkebokse fra PostNord og Swip, eller i GLS...

 • Shopping services
 • Familie
 • Andre praktiske services
 • Afslapning
 • Sundhed
 • Vedligehold og reparation
 • Bil
 • Bank
 • Tilgængelighed
 • Parkering
 • Gavekort

  Med et gavekort til Bruuns Galleri, giver du modtageren mulighed for selv at vælge den bedste gave.

 • Centerinformation

  Har du spørgsmål vedrørende Bruuns Galleri, ønsker du at købe et gavekort eller skal du afhente/sende en pakke med GLS, er du velkommen til at kontakte vores Centerinformation på 1. sal overfor Bahne.

  Centerinformationen har åbent i hele centrets åbningstid

  Du kan også kontakte os på:

  Tlf: 70 20 89 09

  Mail: bruuns.info@steenstrom.com

 • Click and collect

  Følgende butikker i Bruuns Galleri tilbyder 'Click & Collect'-services:

  - 3

  - Bahne

  - Bertoni

  - Bianco

  - Bog & Idé

  - BR

  - Café Karma

  - Deichmann

  - Envii

  - GameStop

  - H&M

  - Humac

  - Hunkemöller

  - Jack & Jones

  - JD Sports

  - JYSK

  - Kaufmann

  - Matas

  - Message

  - Name it

  - Neye

  - Only

  - Pieces 

  - Quint

  - Samsøe Samsøe

  - Selected

  - Sport 24

  - Sportmaster

  - Sunset Boulevard

  - SushiMania

  - Tøjeksperten

  - Vero Moda

  - Vila

  - Wagner

  - Wunderwear

 • Centeroversigt

  På vores standere med oversigtskort kan du nemt finde den butik eller den restaurant, du har behov for. Vi har 7 standere med oversigtskort fordelt på begge etager i Bruuns Galleri.

 • Babylounge

  Vi har indrettet en flot babylounge på Plan 7, hvor du kan hygge med veninderne, mens du forsyner den lille. Der er både mikroovn, TV og en formidabel udsigt. Storesøstre, -brødre og fædre er naturligvis også velkommen til at benytte faciliteterne. Babyloungen har åbent hver dag kl. 9 - 20.
  Babyloungen er indrettet i samarbejde med bObles og JYSK
  Besøg også Babyloungen på Facebook

  Adgangskort

  Tag elevatoren ved Bruuns Gade indgangen i stueetagen (ved siden af Cu Cu) eller på 1. sal ved CinemaxX's billetsalg. For at benytte elevatoren og babyloungen skal du have et adgangskort – det er gratis og udstedes i Centerinformationen på 1. sal overfor Bahne. Med adgangskortet kan du få et hav af fordele i forskellige butikker. Skulle du være uheldig at miste dit kort, kan du altid få udstedt et nyt, dog mod et gebyr på 50 kr.

  Med kortet får du fordele hos følgende butikker:

  Bruuns Apotek 10 % (undtaget lægemidler)
  Change 10 %
  CinemaxX Babybio 15 kr. i rabat
  Glitter 10 %
  Kvickly 10 % (BrødCooperativet & Cirkel Café)
  Matas 10 %
  Message 10 %
  Name It 10 %
  Pilgrim 10 % (ikke på kampagner eller nedsatte varer)
  Pascucci 20 % (på hele kaffemenuen)
  Sct. Mathias Ure & Guld 10 %
  Vero Moda 10 %

  DGI-huset Aarhus (Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C) giver dig ét ekstra klip (10 %) på køb af et klippekort á 10 klip ved kontant køb. Klippekortet kan bruges til efterfødselsmotionsholdet, ’Mor i form’

  Flere fordele ved musikskolen Laura, blandt andet 10 % rabat på babyrytmik

  Maria Dior giver dig 15% på fit moms & baby bootcamp (anvend koden: babylounge 15) og 10% på øvrige ydelser (andvend koden: Babylounge10) 

 • Pakkeboksen / SwipBox / GLS Pakkeshop

  I Bruuns Galleri har du mulighed for at sende og afhente dine pakker, enten i de opstillede pakkebokse fra PostNord og Swip, eller i GLS Pakkeshoppen:

  - PostNord pakkebokse finder du i stueetagen, lige ved siden af Kvickly

  - Swipbox finder du på første sal, lige ved siden af CinemaxX  

  - GLS Pakkeshop finder du i Centerinformationen, på 1. sal overfor Bahne. 

 • Glemte sager

  Hvis du skulle være så uheldig at tabe eller miste nogle af dine ejendele, mens du befinder dig i Bruuns Galleri, kan det være en god idé at besøge vores Centerinformation på 1. sal overfor Bahne. Det kunne jo være, at de har fået det indleveret.

 • GLS Pakkeshop

  I Bruuns Galleri kan du afhente og sende dine pakker via GLS. Pakkeshoppen finder du i Centerinformationen, som er beliggende på 1. sal overfor Bahne. 

  Centerinformationen har åbent i hele centrets åbningstid

 • Toilet

  Kundetoiletter findes på begge etager i Bruuns Galleri.

  Toiletterne er bemandede betalingstoiletter.

  Pris:
  5 kr. 
  Børn er gratis

 • Gratis WIFI

  Du kan gå på nettet kvit og frit i Bruuns Galleri. Vi holder døren åben til cyberspace i hele åbningstiden, og det er nemt for dig at logge på:

  1. Vælg "FreeWifi Bruuns" fra listen over trådløse netværk
  2. Åbn browseren og accepter brugervilkårene - så er du i gang!

  Tjek bruunsgalleri.dk, dine mails eller hent seneste nyt fra nettet. Du kan bruge vores gratis wifi til lige, hvad du vil. Og du kan bruge det på både bærbare pc'er, smartphones og iPads. 

  Vi ønsker dig god fornøjelse og opfordrer til, at du besøger bruunsgalleri.dk, hvor du kan få et overblik over nyheder, events, åbningstider og alt, hvad du kunne have behov for.

 • Minigolf

  Aarhus Minigolf på taget af Bruuns

  Aarhus Minigolf, på taget af Bruuns Galleri, holder åbent fra påske til efterår. 

  Læs mere på aarhusminigolf.dk

 • Hjertestarter

  Hjertestarter forefindes 3 steder i Bruuns Galleri. Der findes en ved cafébordene foran Frisør ID4U i stueetagen, på 1. sal ved siden af ONLY-butikken og i parkeringskælderen på plan 2 ved nedkørsel fra plan 3. 

 • Førstehjælpskasse

  I vores Centerinformation på 1. sal overfor Bahne findes førstehjælpsudstyr, hvis uheldet skulle være ude.

 • Nøglebar

 • Ladestation til elbiler

  På nederste parkeringsdæk (plan 1) findes der ladestationer til 4 elbiler. 

  Green Mobility

  I Bruuns Galleri er der reserveret 4 pladser i parkeringshuset (P1) som er skiltet med GreenMobility. Her kan man altid parkere gratis med bilerne fra GreenMobility. Udover at disse parkeringspladser er gratis at holde på, så er det også muligt at få 30 minutters gratis kørsel, ved at benytte sig af Bruuns Galleris loyalitetsprogram MyPlays.

  For at låne en el-delebil, skal man oprette sig via GreenMobilitys app, hvor man så bliver godkendt som bruger. Som bruger af GreenMobilitys Bybiler kan du tage en bil på gaden, og køre derhen hvor du skal i hele Danmark, eneste regel er, at den skal efterlades igen på gaden indenfor Zonen, som i Aarhus er fra Skejby i nord til Skåde i syd. Du skal altså ikke bekymre dig om at sætte bilen tilbage til det sted, hvor du tog den. Vil du gerne beholde bilen, du er kommet i for at køre videre senere, kan du også det. Du finder, reserverer og låser bybilen op i appen, som er nøglen til alle bybiler.

   

 • ChangeGroup

  Change Group i Bruuns Galleri

  Der er run på vekselkontorerne i sommerferien eller vinterferien, når mange tager til sydens sol. I Change Group i Bruuns Galleri kan du veksle penge før ferien, så du har én bekymring mindre, når du når frem. Intet er værre end at mangle kontanter til taxa, bagagebokse, noget at spise og drikke undervejs eller til drikkepenge, når det er nødvendigt. Tag forbi Change Group i Bruuns Galleri, når du skal på forretningsrejse eller til udlandet på ferie.

  Valutaveksling før udlandsrejse

  Du får god og pålidelig service ved Change Group i Bruuns Galleri. Du skal have tillid til dit vekselkontor og vores mangeårige erfaring giver dig en sikkerhed for, at du får vekslet penge til den bedste kurs - og altid med et smil. Det skal være en god oplevelse at tage forbi vekselkontoret. Selvom det er blevet almindeligt at betale med Visakort og andre betalingskort på ferien, er der stadig grund til at veksle penge før afrejse. Især, hvis du skal til et mere eksotisk sted. Det giver en stor tryghed, selv hvis du aldrig får brug for kontanter. Hvis du får brug for kontanter, kan du risikere, at det er meget dyrere at veksle på selve stedet eller det kan være svært at finde et vekselkontor. Forbered dig godt på udlandsrejsen og tag forbi Change Group i Bruuns Galleri.

  Du finder Change Group i stueetagen ved siden af Thiele. 

  ChangeGroup har åbent i hele centrets åbningstid

  www.Changegroup.com

 • Hæveautomat

  Der findes 2 Nordea hæveautomater i Bruuns Galleri. Den ene er placeret ved indgangen fra Banegården, mens den anden er placeret på 1. sal lige ved indgangen til toiletterne.

 • Handicap toilet

  Der forefindes handicaptoilet på begge butiksetager - plan 4 og plan 5. Handicaptoiletterne findes i forbindelse med de øvrige toiletter.

 • Taxa booking

  Har du brug for en taxa, er du velkommen til at henvende dig i vores Centerinformation på 1. sal overfor Bahne. Så bestiller vi den gerne for dig. 

  Du kan også altid gå ud foran banegården, hvor der altid holder taxaer på venstre side. 

 • Lån af kørestol

  Ved henvendelse i Centerinformationen på 1. sal overfor Bahnes er der mulighed for at låne en rullestol.

 • Handicapparkering

  Handicap parkeringspladser findes tæt ved indgangene til centeret på alle 3 parkeringsdæk i parkeringskælderen
  - Prisen er 11 kr. pr. påbegyndt halve time
  - Frihøjden i kælderen er 2,05 m.
  - Biler med handicapskilt højere end frihøjden i kælderen anvises til handicapparkeringspladserne ved DGI-huset (Værkmestergade 23-25, 8000 Aarhus C)

 • Motorcykelparkering

  Parkering af motorcykler foregår i parkeringshuset på samme vilkår som parkering af bil

 • Parkering

  Der er adgang til parkeringskælderen under Bruuns Galleri via Værkmestergade nr. 27 døgnet rundt. Mellem kl. 00.30 og kl. 06.00 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen. Der kan dog opstå situationer, som kan betyde at centeret af sikkerhedsmæssige årsager lukkes ned før kl. 00.30.

  Parkeringskælderen er i 3 plan med indkørsel på det øverste plan (P3). Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan (P2 og P1). Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Bemærk frihøjden i parkeringsanlægget er 2,05 m.

  Læs mere på siden her

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top