Mode

Foot Locker i Bruuns Galleri

En verden af sneakers

Er det på tide at forkæle dig og dine fødder lidt? Hos Foot Locker i Bruuns Galleri finder du en inspirerende verden af sneakers i alle afskygninger. Fra de klassiske modeller med moderne detaljer til de sidste nye, heftige og højteknologiske mærker og modeller.

I Foot Locker i Aarhus finder alle fødder et par sko, der passer. Derudover har butikken et godt udvalg af tilbehør og sportstøj. Gå på opdagelse i et væld af lækre brands som Nike, Adidas, New Balance, Vans og mange, mange flere.

Til alle sneakers-entusiaster

Foot Locker i Aarhus er det helt rigtige sted at komme hen, hvis du er en ægte sneakers-entusiast. Hele vores personale lever og ånder for de atletiske sko, og vores mål er at tilbyde dig et tjekket sortiment og en stor viden om sneakers i alle afskygninger. Desuden gør vi en dyd ud af den gode, personlige hjælp.

Det er vigtigt at finde de rette sko for at få glade fødder. Vi har solide kompetencer på området og kan sikre dig, at du kommer hjem med det helt rigtige par sko i posen. Kom forbi i dag, og få dine fødder til at træde i karakter i moderigtige sportssko. Vi glæder os til at se dig!

Sko til børn, kvinder og mænd

Hos Foot Locker i Aarhus finder du sko til hele familien. Vores brede udvalg af lækre mærker og cool modeller tiltaler de fleste, og hvis du er på udkig efter sneakers, tør vi godt love, at du kan finde de helt rigtige hos os. Vi har både sko til forskellige sportsgrene, ikoner indenfor sneakers, så som Adidas Superstar, Vans Old Skool og Nike Air Max 97, samt cool accessories. Så tag hele familien med, og lad os sammen finde de sneakers, der passer til hvert enkelt familiemedlem.

Foot Locker Release Calender

Er du altid på jagt efter dit næste par sneakers, så er vores release calender måske noget for dig. Her kan du følge med i, hvornår de nyeste sneakers til børn, kvinder og mænd kommer i butikkerne. Det giver et godt overblik over, hvad der er moderne lige nu, ligesom du kan planlægge dit næste skokøb efter kalenderen. Som ægte sneakers-entusiast kan du således få stillet din sult efter altid at have de nyeste sko hos os.

Parkering i Bruuns Galleri

Det kan godt være svært at finde parkering i Aarhus midtby. Alligevel kan du sagtens tage bilen til Foot Locker. Vi har nemlig en stor parkeringskælder under Bruuns Galleri, hvor der er god plads til din bil. Når du parkerer i vores parkeringskælder, betaler du pr. påbegyndte halve time.

Hvis du har en elbil, som du ønsker at lade op, mens du er inde hos os, kan du gøre brug af vores ladestandere fra CLEVER. Husk at medbringe eget ladekabel og CLEVER-kort.

Det er vigtigt for os, at alle har adgang til vores center. Derfor finder du også handicapparkeringspladser nær indgangene til centret på alle tre parkeringsdæk.

Save Icon selectedSave Icon
Foot Locker

Foot Locker

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Deichmann
Lukket
Thiele
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!