Mode

Sct. Mathias Ure-Guld i Bruuns Galleri

Kvalitet og håndværk siden 1990

Hos Sct. Mathias Ure-Guld i Bruuns Galleri finder du alt, hvad hjerte og øje kan begære af smykker og ure. Vores butik i Aarhus er toptrimmet og indeholder de nyeste designs, så du kan gå på opdagelse i alle vores vitriner – en sand skattekiste. Bliv fristet af vores inspirerende udvalg af halskæder, ringe, ure, øreringe, armbånd og vedhæng til enhver tid og stil.

Siden 1990 har Sct. Mathias Ure-Guld brændt for at give dig et smukt sortiment, fra det klassiske til den nyeste mode. Som erfaren guldsmed er vi indbegrebet af kvalitet, service og faglig rådgivning, og vi har nøje udvalgt de bedste brands som Seiko, Hugo Boss, Daniel Wellington, Ole Mathiesen, Georg Jensen, Certina, Emporio Armani, Michael Kors, Fossil, Sif Jakobs, Spinning, Ole Lynggaard, Kranz & Ziegler og mange flere.

Store krav til den gode service

Hos os er kvalitet og service en selvfølge. Vort faguddannede personale vil til hver en tid råde og vejlede dig gennem denne fantastiske verden af ure og smykker. For os er det afgørende, at du bliver ekspederet på en faglig og nærværende måde. Derfor sætter vi altid dine behov og ønsker i centrum, når du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Vore urmagere og guldsmede er topuddannede til alle opgaver. Det gælder blandt andet reparation og opfriskning af alle slags ure og smykker, vurderinger samt design og produktion af personlige smykker. Kort sagt: Vi er klar til enhver opgave.

På gensyn i Sct. Mathias Ure-Guld.

sct-mathias-ure-guld-153

Sct. Mathias Ure-Guld

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

JD Sports
Åbent
Sneax
Åbent
Name it
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!