Mode

Vibholm Guld & Sølv i Bruuns Galleri

Vibholm guld og sølv er Danmarks største smykkekæde.


Tenna Vibholm åbnede den første Vibholm guld og sølv butik på Strøget i Århus tilbage i 2007 med et ønske om at være en mere moderne smykkebutik med et bredt sortiment, som indeholder en kombination af klassiske og trendy smykkebrands. Siden da er det gået stærkt. Vibholm guld og sølv er i dag en landsdækkende familiedrevet virksomhed med 21 butikker samt webshop – men visionen om at være med på trenden, samt udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker, er stadig den samme.
Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, vil vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne, siger Tenna Vibholm.

Smykker er mere end bare guld, sølv og diamanter - smykker taler kærlighedens og venskabets sprog. De smykker vi får gennem livet holder minderne i live og kan bringe smil frem på selv de grå dage. Har du svært ved at vælge, eller har du brug for vejledning? Vores faglærte personale står altid klar til at hjælpe og rådgive – uanset om det er dig selv eller en anden, der skal forkæles.

Hos Vibholm guld og sølv finder du et bredt udvalg af de mest populære mærker i alle prisklasser. Vi forhandler både lækre danske smykke brands, samt danske og internationale ure. Derudover tilbyder vi selvfølgelig 30 dages fuld bytteret og landsdækkende bytteservice, så du kan bytte både i butik og på webshoppen.

Vibholm guld og sølv vil i Bruuns Galleri forhandler smykker fra populære brands som; Nuran, Certina, Tissot, Pernille Corydon, Mads. Z, LuvaLu, Jane Kønig, Maanesten, byBiehl, Sif Jakobs, Garmin, Jeberg, Nordahl, Obaku, Arne Jacobsen, Lund Copenhagen, Jaguar, Festina, Søgaard, Christina Jewelry & Watches, Blomdahl, Daniel Wellington, Skagen og Fossil. 

Save Icon selectedSave Icon
vibholm-guld-s-lv-954

Vibholm Guld & Sølv

open iconÅbent
hours
TILBUD

15% på dit første køb hos Vibholm

Du får 15% på dit første køb

02/03/23 - 31/12/23

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Thiele
Åbent
Sneax
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!