Bolig

Søstrene Grene i Bruuns Galleri

Hjertevarm oase med rørende priser

Søstrene Grene i Bruuns Galleri er til de kreative og nysgerrige sjæle. Her kan du hurtigt glemme alt om tid og sted, imens du ubemærket bliver revet ind i en ganske særlig verden, der emmer af varme, hygge, æstetik og eventyr. Butikkens labyrint byder på alt fra lækre krydderier, specialiteter og bestik til interiør, legetøj, papirvarer, fest- og hobbyartikler – og altid til superlave priser.

Gå på opdagelse i Anna og Claras skønne verden, lad dig inspirere, og få samtidig en lille pause fra hverdagen til afslappende, klassiske toner. Du kan roligt falde for fristelsen til at købe stort ind, uden at det går ud over budgettet – for søstrene er det nemlig vigtigt, at du altid kan gøre et rigtigt fund blandt butikkens små universer.

Små smil og glæder

Siden vores kæde blev etableret tilbage i 1973 i Aarhus af Irene og Ruth Grene, har den gået sin sejrsgang i hele Danmark, Norden og dele af Europa. Det er ikke mindst på grund af vores kompetente personale, som hver dag bidrager til den rare og velkendte stemning med et smil på læben og opmærksom betjening.
Gå på opdagelse i dag hos Søstrene Grene.

Save Icon selectedSave Icon
Søstrene Grene

Søstrene Grene

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Bahne
Lukket
Imerco
Lukket
JYSK
Lukket