Restauranter

Sunset Boulevard i Bruuns Galleri

Gode smagsoplevelser og smilende betjening

Hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri kan du få alt fra lækre burgere, sprøde sandwicher og krydrede pommes frites til lette salater og søde desserter. Vi byder altid alle velkommen med åbne arme, og vores menukort byder på noget for enhver smag.

Nysgerrighed, åbenhed, ærlighed og hjælpsomhed er grundlæggende kerneværdier hos Sunset Boulevard. Derfor vil du altid blive budt velkommen af et smilende og imødekommende personale i vores restaurant i Aarhus.

Når sulten melder sig, så kig forbi Sunset Boulevard og lad dig friste af vores lækre udvalg. Vi glæder os til at se dig!

Fokus på smag og kvalitet

Sunset Boulevard tog sin begyndelse i 1996 i Odense og har siden udviklet sig til en dansk restaurantkæde, der serverer god mad med fokus på smag og kvalitet. Vi har fra start sat den gode smag og kvalitetsråvarer i centrum, og takket være vores vedvarende indsats for at levere de gode smagsoplevelser er vi blevet et naturligt førstevalg for mange.

Vores børnemenuer gør os desuden til et ideelt valg for børnefamilier. Selvom vi serverer maden hurtigt, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor er vi altid det lidt lækrere alternativ til den lille eller store sult.

Lækre burgere

Noget af det, der fylder meget på vores menukort er vores store udvalg af lækre burgere. Vi har både klassiske burgere i brioche-boller og burgere med sprøde boller. Fælles for dem alle er, at de er bygget op omkring en lækker og saftig bøf af høj kvalitet.

Hvad enten du er til den mere klassiske burgersmag, eller du vil have noget med smagsnuancer hentet andre steder i verden, har vi en burger, der kan få dine tænder til at løbe i vand.

Et sundt alternativ

Hos Sunset Boulevard sætter vi en ære i at tilbyde et sundere alternativ i forhold til almindelige burgerrestauranter. Derfor har vi et stort udvalg af sundere løsninger end den klassiske burger. Du kan blandt andet vælge burgere med en grovere bolle, eller hvad med en rugbrødssandwich?

Skal det være endnu sundere, kan du med fordel prøve en af væres lækre og friske salater. Alle vores salater er mættende og velsmagende. Vi nyder at hente inspiration til smagssammensætninger ude i verden, hvilket du kan nyde godt af på vores restauranter. Desuden er vores salater flotte at se på, da vi altid bruger friske grøntsager i forskellige farver.

Åbningstider

Vi har altid længe åbent hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri, om det er hverdag eller weekend (mandag - fredag kl. 10 - 21 og lørdag - søndag kl. 10 - 20). Det vil sige, at du altid kan få stillet sulten med en lækker burger eller sandwich lavet af råvarer i god kvalitet, hvis du bliver sulten, mens du er ude og shoppe.

Hvis du efter en lang dag med arbejde og indkøb ikke orker at lave mad selv, sørger Sunset Boulevard for lækker take away, hvor der er fokus på både smag og kvalitet. Vores fordelagtige placering centralt i Aarhus og vores lange åbningstider gør det nemt for dig at tage mad med hjem uden at gå på kompromis med noget.

Butikken tilbyder take away 

Save Icon selectedSave Icon
sunset-boulevard-74

Sunset Boulevard

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE