Mode
Personlig pleje

Synoptik i Bruuns Galleri

Hele Danmarks optikerkæde

Hos Synoptik i Bruuns Galleri har vi alt til dine øjne. Træd ind hos hele Danmarks optikerkæde og se vores spændende sortiment af briller, solbriller, brillestel og kontaktlinser til superskarpe priser. Hos os kan du altid forvente de lækreste brands som Gucci, Hugo Boss, INFACE, Fendi, Nike, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Oakley, Ray-Ban, Yves Saint Laurent, Michael Kors, Marc Jacobs, Polaroid, FuZion, Burberry og mange flere. Uanset om du er til det klassiske, enkle, trendy, farverige, aviator-stilen, vintage, cat-eye-looket, de kuglerunde, det transparente, det metalliske, fine pasteller eller modige detaljer kan du finde det hos os. I Synoptik kan vi vise dig et hav af attraktive stel, der kan bidrage til at give dit look dét lille ekstra.

Du kan også bestille tid til en synsprøve, kontaktlinsetjek eller til at prøve kontaktlinser - og som kunde hos Synoptik er synsprøven inkluderet i prisen. Synoptik er den eneste optikerkæde i Danmark med en synsprøve og et kontaktlinsetjek, der er certificerede af Dansk Standard. Det er din garanti for ensartet høj kvalitet samt professionel og kompetent betjening.

Garvet optiker

Med en historie, som strækker sig helt tilbage til 1931, har vi en betydelig faglig stolthed, som blandt andet kommer til udtryk i den professionelle og kompetente rådgivning, du som kunde altid kan forvente her i Synoptik. For at yde den bedste betjening tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov. Dette sikrer, at du får fat i de helt rigtige briller og linser, der passer til lige netop dig. Velkommen hos Synoptik i Aarhus.

synoptik-719

Synoptik

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Message
Åbent
Monki
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!