Mode
Personlig pleje

Thiele i Bruuns Galleri

Briller & kontaktlinser

Gør dine øjne en tjeneste, og kig ind hos Thiele i Bruuns Galleri. Hos os forenes professionalisme, faglighed og kvalitet på bedste vis, og vi står altid klar til at hjælpe dig med gode råd om briller og kontaktlinser, når du har brug for det.

Er du til det klassiske, markante, enkle, farverige eller modige udtryk? Hos Thiele gør vi en dyd ud af at have en god kombination af stilarter, udtryk og trends i alle afskygninger, så du altid kan finde noget, der matcher din smag. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et par briller eller en stilart klæder dig, så spørg endelig vores søde og servicemindede personale. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller.

Vi glæder os til at se dig hos Thiele i Aarhus.

Det bedste til dine øjne

Hvad enten du har brug for nye solbriller, skal have foretaget en synstest eller overvejer at gå over til kontaktlinser, er det en god idé at besøge os i Thiele. Her er synsprøven både grundig og gratis. Du kan få det attraktive abonnementssystem, hvis du skal have kontaktlinser, og du kan låne stel med hjem fra vores butik, hvis du er usikker på, hvilke briller, du gerne vil have.

Inde i butikken finder du et bredt udvalg af de mest populære mærker. Lad dig inspirere af vores store udvalg af solbriller og brillestel fra de bedste brands som Gucci, Ray-Ban, Tom Ford – og mange flere.

Erfaren optiker

Med 200 år og et hav af solbriller, briller og kontaktlinser på bagen kan vi roligt kalde os selv for en erfaren optiker. Hver dag viser vi vores værd i butikken og lægger vægt på faglighed, kvalitet og imødekommende service. Det udgør nemlig kernen i den oplevelse, vi ønsker, du går hjem med efter et besøg hos Thiele – uanset om du har købt modebriller med skræddersyede glas, har fået foretaget en synstest, eller om du ikke helt har besluttet dig for hvilke briller, du skal have.

Få det hele med

Får du ofte hovedpine, eller ser ting tit slørede ud? Så har du måske brug for briller eller kontaktlinser. Hos Thiele kan vi hjælpe dig fra den første mistanke om, at du har brug for briller med en synstest, og til du står med dine nye briller i hånden.

I vores store udvalg af briller finder du mange forskellige mærker og prisklasser, hvilket gør det nemt at finde noget for enhver smag og ethvert budget. Vores søde og dygtige personale hjælper dig gerne med at finde de briller, der passer bedst til din hovedform, dine farver og din stil – så du altid får det hele med, uanset hvor du kigger hen.

Save Icon selectedSave Icon
Thiele

Thiele

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Sneax
Lukket
NIKE
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!