Black Friday åbent fra kl. 6 til 24

Black Friday webbanner 1920x580 lets Play

Black Week

icon

Black Week 2020

I år afholder Bruuns Galleri Black Week fra den 23. november!

For at give vores kunder god tid til at shoppe alle de gode tilbud, har vi valgt at holde Black Week i Bruuns Galleri. Fredag d. 27. november 2020 er det Black Friday. Denne dag har Bruuns Galleri åbent fra kl. 6.00-24.00.

I Bruuns Galleri er der god plads til at holde afstand, og vi har opsynspersonale der er med til at sørge for, at der er gode og sikre forhold, når du handler i Bruuns Galleri. På selve Black Friday deler Bruuns Galleri mundbind ud, så længe lager haves. Så kan du skifte mundbind en ekstra gang. Det er vigtigt for os at give vores kunder en tryg og god shopping oplevelse.

Tilbuddene bliver spredt ud

Bruuns Galleries butikker er ekstra opmærksomme på, at det skal være trygt og sikkert at handle i Bruuns Galleri. Derfor har de fleste butikker sørget for at sprede deres tilbud ud over flere dage. Hold øje med bruunsgalleri.dk – her informerer vi omkring de tilbud, som de forskellige butikker har: https://bruuns-galleri.steenstrom.dk/eksklusive-tilbud/

Sådan hjælper du til med at holde en sikker Black Friday

For at sikre den bedst mulige Black Friday og Black Week for alle, håber vi, at du vil hjælpe til med at følge de officielle retningslinjer: 
- Sørg for at holde god afstand og sprit dine hænder af løbende.

- Udnyt butikkernes fulde åbningstider ved at besøge butikken uden for de travleste perioder, hvis dette er muligt.

- Har du feber, tør hoste, vejrtrækningsbesvær eller andre symptomer på Covid-19, bør du blive hjemme og i stedet få andre til at handle for dig.

Hvis du følger ovenstående råd, kan du være med til at minimere smittespredning, så vi alle handle trygt i Bruuns Galleri. 

Vi glæder os til at se digJ