CSR billede under 300kb

CSR

icon

Shop lidt grønnere

Grønne og bæredygtige alternativer i hverdagen

Vores butikker har alle fokus på og tager ansvar for at gøre noget godt for miljøet på enten den ene eller den anden måde. De små grønne valg kan også gøre en forskel.  

 

Vidste du fx, at hos Matas kan du aflevere din tomme Matas-emballage, som vil blive genanvendt og hos Nespresso kan du aflevere dine brugte kaffekapsler, som også genanvendes. Er du til refill af dine cremer eller dufte, kan du hos The Body Shop og hos Rituals købe refill-flasker, som kan genopfyldes.

 

Derudover tilbyder mange af vores caféer og restauranter Too Good to Go, så lækker overskudsmad kan købes til fordelagtige priser og dermed minimeres madspild. Hos Kvickly finder du også en fryseboks med navnet ”Red maden” hvor varer, der nærmer sig holdbarhedsdato og stadig er gode, sælges til reducerede priser.

 

Vores caféer og restauranter har også fokus på miljøvenlig emballage til take-away og fx er café Pascuccis kopper 100 % bionedbrydelige.

 

Du finder også sko-, taske- og modekollektioner i vores butikker, som er lavet i bæredygtige materialer og af genanvendte plastikflasker. Hos Neye finder du fx kollektionen ”Recycled” fra Markberg, som er tasker lavet af genanvendte plastiskflasker. Message har en GoGreen-kollektion fra mbyM ­– en kollektion med basis-styles fremstillet med omtanke for miljøet. Og du finder også denim-kollektioner, der er producerede med omtanke for miljøet hos bl.a. Monki og Name-it.

 

Mangler du et godt alternativ til fryseposer, plastfilm og stanniol, så har Imerco en genanvendelig serie fra ”Cook and Baker” til opbevaring og indpakning af madvarer.

Og når man generelt taler om indpakning, så bruger Jysk fx mere pap i deres indpakning og minimerer dermed plastforbruget.

 

Der er mange måder, hvorpå vores butikker kan støtte op om de bæredygtige alternativer i hverdagen, og det er de mange små grønne tiltag, der også kan gøre en forskel for miljøet.