Halloween bruuns 1 of 1

Hjælp piraten

icon

Hvad skal du lave i Efterårsferien?

-          I Bruuns Galleri skal vi hygge os!

Efterårsferien, den eneste skoleferie i efterårssemesteret, er lige om hjørnet. HVAD skal du lave?
Lige præcis i efterårsferien er vejret ofte afgørende for, hvilke lege vi kan lave med vores børn. Den ene dag kan det være dejligt solrigt efterårsvejr og næste dag regn og rusk.

I Bruuns Galleri har vi masser af gode forslag både til indendørs og udendørs hygge.

 

Hjælp Piraten!

Piraten Kaptajn Knogle har brug for din hjælp. Han er strandet på en øde ø sammen med sin store sorte krage Havsus. Han har mistet sit piratskib, sin besætning og sin skat. Han håber, du vil hjælpe ham med at få det tilbage.
Rundt omkring i Bruuns Galleri, skal du finde og løse gåder, som kan hjælpe Kaptajn Knogle med at finde sine ting, så han kan komme til havs igen.
Hvis du løser alle gåderne, har Kaptajn Knogle pakket slikposer som tak for din hjælp.

Derudover trækker vi lod blandt alle deltagerne om lækre gavekort til centeret. Vinderne får direkte besked.

Sådan gør du:

1.      Find den ”øde ø” hvor Kaptajn Knogle er strandet. Den ligger lige overfor Joe and the Juice og Espresso House.

2.      Her får du udleveret et kort, som kan hjælpe dig med at finde gåderne – det er gratis!

3.      Find de 8 gåder rundt omkring i centeret og løs dem.

4.      Aflever kortet med dine svar samt navn og e-mailadresse ved ”den øde ø”. Få en gratis slikpose og vær med i vores lodtrækning om lækre gavekort til centeret.

Kom og hjælp Kaptajn Knogle fra mandag til lørdag i uge 42 fra 12:00-16:00.

 

Kreativ leg

Hvis vejret er dårligt, er kreative lege altid et hit hos børnene. Det gode ved den kreative leg er, at den kan foregå såvel indendørs som udendørs - i mindre grupper sammen med søskende, forældre eller som en selvstændig leg. Kreative lege giver dit barn mulighed for at udfolde og udvikle sin fantasi!

Malebøger med børnenes yndlingsprinsesser eller -superhelte er utrolig populære og giver ro og fordybelse time efter time. HAMA perler i alle regnbuens farver på snor eller på perleplader. Sakse, tusser, farverigt papir, brætspil - ja listen er lang over alle de ting, du kan finde i Bog & idé til dit barns kreative leg.  

Kom ind i Søstrene Grene i Bruuns Galleri og lad kreativiteten spire. Vores butik er fyldt med forslag til DIY (Do It Yourself) projekter og alverdens udstyr og tilbehør, som kan hjælpe dig på vej. Slip dit barn løs, og se i hvilken retning det ender. Måske garn til et hæklet græskar finder jeres vej, tilbehør til en ny opslagstavle til børneværelset, strikkeopskrift til en hue, pensler og maling til et maleri, kageforme til lækre halloweenkager eller noget helt 5.

Halloween

I BR i Bruuns Galleri har vi alt til børnenes udendørs leg. Alt fra drager, løbehjul, sjippetove, kridt til fliserne og meget meget mere. Derudover er butikken lige nu fyldt, med alt du skal bruge til halloween. Stort udvalg af både udklædning, borddækning, edderkopper mv.
Efterårsferien er oplagt til halloweenhygge. Kom forbi BR og find din yndlingsudklædning og køb græskar til udskæring af uhyggelige halloweenhoveder i Kvickly. Tag et smut i Frellsens og køb chokolade til varm kakao og sidst men ikke mindst, inviter dine venner over i haven til en uhyggelig eftermiddag.

Den årlige halloweenbegivenhed stammer fra Nordamerika og er efterhånden blevet en fast tradition i Danmark. Halloweenfesten er blevet en god undskyldning for at mødes med venner og familie og hygge os med børnene.
I Jysk i Bruuns Galleri har vi et udvalg af interiør, som kan være med til at skabe en hyggelig halloweenstemning i hjemmet. De brændte gule, orange og røde farver passer perfekt til årstiden og skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem.
Stearinlys i fyrfadsstager og lyskæder er oplagt til udsmykning i haven og er et hyggeligt alternativ eller supplement til edderkopper og skeletter.

Vi glæder os til en hyggelig efterårsferie i Bruuns Galleri!