Gratis skattejagt i vinterferien

icon

Stueplan

Skattejagt

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i vinterferien? I Bruuns Galleri kan du gå på skattejagt i centret i hele vinterferien! Alle der deltager i skattejagten får en lille overraskelse, og du deltager også i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Bruuns Galleri, når du indleverer dit skattekort.

SKATTEJAGT

Hjælp os med at finde alle figurerne fra biograffilmen SYNG 2, og gæt det magiske ord! De nuttede figurer giver dig hver deres bogstav, og når du har fundet alle figurerne, som har gemt sig rundt omkring i Bruuns Galleri, har du fundet alle bogstaverne. Skattekortet udleveres i Informationen på 1. sal. Det er ganske gratis at deltage. 

Alle der afleverer et udfyldt skattekort får en lille overraskelse. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien. Vinderen trækkes den 21. februar 2022.

SÅDAN GØR DU:

Hent skattekortet i Informationen på 1. sal - det er gratis!

Find de 5 poster, der er gemt rundt omkring i centret - der er hjælp at hente på skattekortet

Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle 5 bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet

Udfyld kortet og aflevér det i Informationen på 1. sal og få en lille overraskelse. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er et gavekort på 500 kr. til Bruuns Galleri

FLOTTE RABATTER

Alle der deltager i skattejagten får også udleveret 14 rabatkuponer, der kan indløses i mange af butikkerne i Bruuns Galleri. Med kuponerne kan I få flotte rabatter og tilbud i Bruuns Galleri, og kuponerne har en samlet værdi af ca. 900 kr.

Kuponerne kan kun indløses i perioden 11.-20. februar, med mindre andet fremgår af selve kuponen.

Se her, hvad de 14 rabatkuponer indeholder: