Julegaveideer i Bruuns Galleri

19 December, 2023

For mange begynder juleshoppingen nu!

Hvis du ikke har en liste med i år, kan det være svært at finde de perfekte gaver til dine nærmeste.

Det kan også være svært at finde ud af, hvor meget man ønsker at bruge på en gave. Denne gang har vi været i Bahne og gået på opdagelse for at finde gaver, der ligger i forskellige prisklasser. Hos Bahne finder du bolig, mode, børnetøj og brugskunst – en butik hvor du kan klare al juleshoppingen på en gang.

God juleshopping! 

JULEGAVE TIL 100 KR.

JULEGAVE TIL 100 KR.

Giv søde drømmes gave med gourmetskumfidus. Hos Bahne finder du dette fine og lækre gavesæt, som indeholder et udvalg af gourmet skumfiduser. Deres smarte skumfidussæt er perfekt til julen, hvis du ønsker at forkæle af dine venner og familie med en sød snack, de kan nyde når som helst. 

The Mallows Caramel Filled gavesæt: 95,00 kr.
BESØG BAHNE

JULEGAVE TIL 300 KR.

JULEGAVE TIL 300 KR.

En fantastisk og betænksom gave til kvinden i dit liv! Dette smykkeskrin fra Bahne er en fantastisk måde for hende at holde sine smykker sikre og organiserede, så hun kan have alle sine yndlingssmykker på én gang uden at miste nogen værdifulde smykker i processen. 

DAY ET Zip Narrow smykkeskrin - Sky Captain: 299,00 kr.  
BESØG BAHNE

JULEGAVE TIL 500 KR.

JULEGAVE TIL 500 KR.

Din ven fortjener noget blødt og hyggeligt til jul, og intet rammer plet som denne morgenkåbe. Denne beklædningsgenstand er ideel til at putte rundt i hjemmet i de køligere måneder. Det bliver en sand  favorit hos modtageren, når de har det koldt eller bare slapper af på sofaen. 

Ecooking Morgenkåbe kort - Dark Green: 499,95 kr 
BESØG BAHNE