Personlig pleje

Bruuns Apotek i Bruuns Galleri

Alt det nødvendige og lidt til

Som kunde i Bruuns Galleri vil man kunne forvente et moderne apotek med al den nødvendige receptpligtige medicin, som vores pakkerobot finder frem. Uanset om det er receptpligtig medicin eller varer fra håndkøb, giver vi dig gerne gode råd med på vejen og vejledning til, hvordan du skal bruge produkterne.

Du kan finde lækre hudplejeprodukter, vitaminer og kosttilskud, som du måske bliver inspireret til at prøve? Som apotek kan vi stå inde for vores produkter og kvaliteten af dem. Find f.eks. lækre produkter inden for hudpleje fra Caudalie og La Roche-Posay.

Vores mål er at være et moderne og tilgængeligt apotek i Aarhus C, som er let tilgængeligt for byens beboere og dem, der pendler til og fra Aarhus Hovedbanegård, og vi har åbent alle ugens dage. Vi tager imod vores kunder med smil og varme, så du kan føle dig tryg hos os.

Vi hjælper dig før ferien

Skal du ud at rejse? Så har du måske fundet ud af, at du skal have et pillepas med, som vi kan hjælpe dig med at udarbejde. Det kræver blot, at du kommer ind til os med din medicin og dit pas. I forbindelse med din rejse fortæller vi gerne om, hvilke ting der kan være gode at have med, så du er klar til at tage ud på eventyr i de eksotiske lande.

bruun-s-apotek-406

Bruuns Apotek

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Matas
Lukket
Synoptik
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!