Personlig pleje

Nails Gallery i Bruuns Galleri

Flotte negle og fornyet energi

Hos Nails Gallery i Bruuns Galleri forener vi de bedste behandlinger med velvære. Vores tanke er, at alle kunder skal forlade klinikken med flotte negle, et smil på læben og fornyet energi.

Vi kan give dig en verden af muligheder inden for manicure og pedicure, og uanset om du ønsker naturlige negle, gelenegle eller er faldet for det holdbare og smukke udtryk, som shellac’en giver, sørger vi altid for et rigtig flot resultat. Der er utallige muligheder inden for både naturlige negle, gelenegle og shellac. Er du i tvivl om, hvilken farve, eller hvilket mønster du skal vælge, hjælper vi dig gerne godt på vej og finder et match i din stil.

Hverdagsforkælelse

Vi har indrettet klinikken med fokus på den behagelige atmosfære, så du blot kan læne dig tilbage i vores behagelige massagestole og lade vores dygtige personale tage sig af dig og dine negle. Vi står altid klar til at give dig den bedste oplevelse og de flotteste negle, du længe har drømt om. Et besøg hos os giver dig et pusterum i din travle hverdag, så du kan lade op med fornyet energi.

Vi ses hos Nails Gallery i Aarhus.

Save Icon selectedSave Icon
Nails Gallery

Nails Gallery

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Normal
Lukket
Thiele
Lukket
Synoptik
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!