Kaffe og kage

icon

Kaffe og kage

8 hyggelige steder med kaffe og kage i Bruuns Galleri

 

I Bruuns Galleri er der masser af muligheder for en kaffe to go eller en rolig kaffepause med venner eller familie mellem indkøbene. Her får du otte steder, hvor du kan forkæle dig selv med en god kop mokka og et lækkert stykke kage.

 

Der bor en bager

BrødCooperativet og Cirkel Café

Ingen kaffe uden kage! Det ved de hos Cirkel Café, der ligger strategisk godt placeret ved Kvicklys bager BrødCooperativet. Slå dig ned i den lille café, og tag en slapper midt i centrets summen – hos Cirkel Café kan du købe din favoritkaffe og supplere med én (eller flere!) af bagerens lækre kager. Måske et cremet gåsebryst, en sød hindbærsnitte eller en klassisk træstamme? Tag eventuelt et par stykker med hjem til familie eller venner, for der er nu intet som kage, der kan gøre folk glade.    

 

Klassisk café på førstesalen

Café Fry

Når du nu alligevel shopper på førstesalen i Bruuns Galleri, kan du passende tage en kaffepause hos hyggelige Café Fry, som slog dørene op i oktober sidste år. Her får du en almindelig kaffe eller espresso for en flad tyver, og er du mere til varianterne med mælk, koster det bare 15 kroner ekstra. Win! Trænger du til lidt sødt, kan du få en kop kaffe samt en valgfri dessert for 49 kroner – gå for eksempel efter caféens brownie eller sprøde vaffel med is, chokoladesauce og sæsonens frugt.

 

Kage med karma

Café Karma

Giv din karma et skud i den rigtige retning med et besøg hos Café Karma – du forlader i hvert fald caféen i opløftet stemning efter at have indtaget stedets gode mokka og vanedannende kager! Sluk kaffetørsten med en klassisk cappuccino eller latte, eller gå chokoladevejen med en chokokaffe: Et espressoshot, varm chokolade og flødeskum på toppen. Ja tak! Tilføjer du caféens chokoladenøddetærte, æbletærte eller cheesecake, burde du have ny energi til mange timers shopping.

Italienske fristelser

Caffé Pascucci

Pascucci er et italiensk kafferisteri med et bredt sortiment af kaffe og espresso – og det mærkes tydeligt hos den lille Caffé Pascucci, hvis kaffekort ikke lader noget tilbage at ønske. Her serveres både de velkendte kaffevarianter i en øko-version samt Pascuccis egne klassikere som for eksempel Caffe Confuso: En espresso toppet med vaniljecreme. Med en muffin, cookie eller et stykke af én af caféens fristende kager er du sikker på at få stillet både koffein- og sukkertrang på bedst mulig vis.

 

Med og uden alkohol

Dalle Valle

Cappuccino, latte, americano, cortado, café au lait, filterkaffe, espresso. Der er kaffemuligheder nok hos Dalle Valle, der udover den klassiske mokka byder på flere varianter med både alkohol og flødeskum – for eksempel irish coffee, mexican coffee eller en amokka med Baileys og kaffelikør. Perfekt til en hyggelige weekendstund! Skal dagen blive ekstra sød, så bed om én af caféens desserter til. Måske en tiramisu, brownie eller profiteroles med nougatcreme?

 

For store og små

Emmerys

Har du ungerne med på tur, vil de sandsynligvis klappe begejstret i hænderne over et besøg hos Emmerys. Det økologiske bageri byder nemlig på en babyccino – steamet mælk med chokoladedrys – til bare 25 kroner eller ganske gratis, hvis børnene er under 10 år. Cool! De voksne kan vælge mellem alle kaffeklassikerne med enten mælk eller plantedrik og sikre dagens sukkerindtag med for eksempel en croissant, kanelsnegl, skovbærsnitte eller brownie med valnød. Ja tak, ja tak og ja tak!

 

Til kolde og varme dage

Espresso House

Skal din kaffe være varm eller kold? Hos kaffebar-kæden Espresso House er der mokka til både kolde vinterdage, lune sommerstunder og alt derimellem. Go classic med en velbrygget filterkaffe eller cappuccino, hyg dig med en spændende Signatur Latte eller køl halsen med en Frapino Coffee, Frapino Cream eller Islatte. Så er det eneste problem blot at vælge! Skal du forkæle din søde tand, har kaffebarens blandt andet croissanter, muffins og tærter i montren. Så burde der være noget for enhver smag!   

 

En kaffepause i chokoladeland

Hotel Chocolat

Vil du indtage din mokka omgivet af chokolade? Så slå dig ned hos den hyggelige Hotel Chocolat - et britisk chokoladebrand, hvis vision er at skabe chokolade med et højt indhold af kakao og mindre sukker. Den lille butik i Bruuns Galleri byder på en god del siddepladser, så du kan nyde en kop kaffe - eller varm chokolade, selvfølgelig - i ro og mag og med udsigt til masser af sukkersøde sager. Udover et væld af chokoladefristelser sælger Hotel Chocolat også forskellige kager, som du kan nyde til din kaffe.