Tilbage

BACK TO LIFE

Web blomst

Sådan kommer du godt i gang efter ferien

28 August, 2023

Sommeren er snart slut og hverdagen står derfor atter for døren. Madpakker, ulvetime og at “få kalenderen til at gå op” kan give de fleste forældre sved på panden. Heldigvis kan du med en smule forberedelse gøre det til en hyggelig oplevelse at komme tilbage til hverdagen og rutinerne. I Bruuns Galleri finder du alt, hvad der skal til, for at du og familien kommer godt i gang igen efter ferien.

Læs her vores bud på, hvilke butikker du med fordel kan besøge inden hverdagen igen melder sig.

KLAR, PARAT, SKOLESTART

KLAR, PARAT, SKOLESTART

Mange husker glæden ved at komme tilbage i skole og kunne fremvise en splinterny skoletaske! Helst med matchende penalhus og tuscher i alverdens farver. Giv dit barn en oplevelse, og gør det at finde det helt rigtige udstyr til skolestart til en fast tradition.

I Neye finder du et stort udvalg af skoletasker i alverdens former og farver til store og små! 
BESØG NEYE

MADPAKKEN

MADPAKKEN

Når hverdagen igen har meldt sig, og overskuddet til at kokkerere i timevis er pist væk, så det en oplagt mulighed at tage forbi Bruuns Galleri. I  Kvickly finder du et hav af hurtige og sunde løsninger til både madpakken og aftensmaden. 

Mangler du stadig at få købt en ny madkasse, kan du også klare det i Kvickly. 

BESØG KVICKLY

OPGRADER TEKNIKKEN

OPGRADER TEKNIKKEN

Lige meget om du studerer eller arbejder, så kommer du ingen vegne uden en velfungerende computer.  Måske din gamle computer har brug for en opgradering? Eller måske du har brug for at udvide dit digitale sortiment med en iPad eller et Apple Watch? I Humac står de klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis de tekniske løsninger, der passer dit og familiens behov.
BESØG HUMAC

BLIV KLAR TIL EFTERÅRET

BLIV KLAR TIL EFTERÅRET

De lune varmegrader varer som bekendt ikke evigt på disse breddegrader. Og derfor kan du allerede nu begynde at forberede garderoben på, hvad der er i vente. 

Lunere tøj i hyggelige efterårsfarver, termotøj og gummistøvler skal findes frem igen eller købes på ny. 

Til de små kan du starte med at lægge vejen forbi Skoringen som har alt indenfor gummistøvler og hurtige kondisko.

BESØG SKORINGEN