Tilbage

FIND DINE SOMMERSKO HOS OS

Web cloud

Guide til dit næste par sommersko

28 August, 2023

Sommeren er ankommet, og vi kan nu endelig mærke solens lune stråler! Det betyder samtidig, at vi kan pakke vinterstøvlerne væk og stikke fødderne i et par sandaler eller sneakers.
Vi giver dig her inspiration til at finde de helt rette sneakers eller sandaler der dækker dine behov – uanset om du ønsker komfort, stil eller en kombi. Butikkerne i Bruuns Galleri og deres ansatte står desuden altid klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte sko til dig til sommeren.

HVIDE SNEAKERS

HVIDE SNEAKERS

Den klassiske hvide to-go sneaker!

En hvid sneaker er et must have til sommeren. Dens neutrale farve gør, at den passer til alle dine outfits. Og så er den især god til et par solbrune ben. 

Du kan bl.a. finde hvide sneakers i Skechers.  

BESØG SKECHERS

SPORTY SNEAKERS

SPORTY SNEAKERS

Der findes alverdens forskellige former sneakers. Uanset om du er til det ene eller det andet, har du i Bruuns Galleris mange skobutikker mulighed for at finde din favorit. 

Hvis du ønsker en god og behagelig sko, så er en sporty sneaker et godt bud. Mange sporty sneakers er lavet i stof med små huller til udluftning, og de er derfor rigtig gode i sommervarmen. Du kan finde sporty sneakers i bl.a. vores nye store og flotte Hummel butik, Sport24, Sportmaster og JD Sports. I sidstnævnte finder du bl.a. dette skønne par Nike sneakers. 

KLIPKLAPPERE

KLIPKLAPPERE

Sommer, sol og strand er lig med klipklappere. F.eks. kan du købe den originale Havaianas klipklap i Bahne og Message. Du finder Havaianas i alverdens farver hos os.

Den klassiske klipklapper er bl.a. kendt for deres høje kvalitet. Så besøg Bruuns Galleri, få fingere i et par klipklappere og kom afsted til stranden!

Du finder den flotte blå farve i Message. 

BESØG MESSAGE

SANDALER

SANDALER

Efter en lang vinter med strømper og lukkede, tunge sko er noget af det bedste af få luft til fødderne. Dette kræver dog en god sandal.

I Bruuns Galleri finder du et stort udvalg af praktiske sandaler. Med praktiske sandaler mener vi sandaler med god komfort, som kan bruges på f.eks. længere gåture.

Hos Skoringen finder du et bredt udvalg af sandaler, som du kan trave feriedestinationerne tynde i.

BESØG SKORINGEN