BRUUNS GALLERI STØTTER UKRAINE

27928 Fields INFO_Event_Description list slider_01_Large_1920x580px_360kb

Sådan støtter vi krisen i Ukraine

Situationen i Ukraine påvirker os alle, og vi er meget opmærksomme på den rolle, vi og vores butikker har i samfundet. Sammen med vores butikker vil vi gøre, hvad vi kan for at støtte ofrene i den humanitære krise i Ukraine. Bruuns Galleri er gået sammen med Dansk Flygtningehjælp for at støtte deres arbejde og indsats for at få humanitær hjælp til de mennesker, der er berørt af krigen i Ukraine.

Sådan støtter du Dansk Flygtningehjælp:

Sms UKRAINE til 1217 og støt med 100 kr.

Mobilepay valgfrit beløb til 502042.

Bruuns Galleris butikker støtter ofrene i Ukraine

Mange af butikkerne i Bruuns Galleri laver tiltag for at støtte ofrene i Ukraine. Vi vil løbende informere om disse initiativer på vores hjemmeside. Dette vil give vores kunder et overblik over, hvordan de kan støtte, når de handler i Bruuns Galleri.

 

BESTSELLER KONCERN DONERER 100 MILLIONER DKK

Selected, Pieces, Veromoda, Jack & Jones og Name It er alle en del af Bestseller-koncernen. Moderselskabet bag Bestseller, Heartland, har doneret 100 millioner kroner til forskellige humanitære organisationer. De støtter bl.a. Røde Kors, UNICEF og FN's Flygtningeorganisation (UNHCR) og en række andre hjælpeprogrammer, som yder al deres hjælp til Ukraine.

 

THE BODY SHOP STØTTER PLANBØRNEFONDENS INDSATS FOR UKRAINES BØRN

Grundet krigen og den skutte situation i Ukraine har mange familier været tvunget til at flygte fra deres hjem og trygge rammer. The Body Shop har valgt at støtte PlanBørneFonden, som støtter ukrainske familier, børn og unge med kontanter til mad, medicin, bleer og andre fornødenheder samt psykologisk krisehjælp. Du kan være med til at støtte som kunde ved at runde dit køb op i kassen eller donere et valgfrit beløb til PlanBørneFonden, som The Body Shop vil matche.

 

GLITTER STØTTER RED BARNET

Glitter støtter Red Barnets arbejde for børn og familier i Ukraine. Red Barnet er på stedet i Ukraine og gør alt, hvad de kan for at hjælpe familier i hele landet. Nu har du mulighed for at bidrage til Red Barnets indsats som kunde. Når du handler i Glitter, kan du vælge at tilføje 5 eller 10 kr. til dit køb. Dit bidrag gør en forskel!

 

MATAS STØTTER RØDE KORS

Matas har i samarbejde med Røde Kors startet en indsamling på deres Facebook side til ukrainere, der flygter fra krigen. Røde Kors arbejder som en af de vigtigste nødhjælpsorganisationer både inde i Ukraine og i nærområderne. De vil hjælpe, så længe der er brug for dem. Røde Kors står klar med mad, vand, varmt tøj, ly og kontantbeløb til de tusindvis af ukrainske familier på flugt. Som kunde hos Matas kan du støtte med dine point via din Club-Matas profil (100 point giver 20 kr.).

 

PILGRIM DONERER 50.000 DKK TIL MSF

Pilgrim har valgt give en donation på 50.000 DKK til Læger uden Grænser (MSF) for at yde nødberedskab aktiviteter, grundlæggende hjælpeartikler og medicinske forsyninger til at støtte alle dem, der er ramt af den tragiske situation i Ukraine.

 

MESSAGE STØTTER RØDE KORS

Message har valgt at donere til Røde Kors, som i øjeblikket arbejder på at redde liv og yde nødhjælp til, dem der er berørt af den russiske invasion i Ukraine.

Du kan donere direkte til Røde Kors via:

Røde Kors

MobilePay to 91345