Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Tilmeld dig MyPlays og få masser af bonusser

Inspiration06/02/2019

Vidste du, at vi i Bruuns Galleri har vores helt eget loyalitetsprogram? Her kan du optjene masser af point til bonusser fra vores mange butikker, når du handler i Bruuns Galleri. Lige nu får du endda 1 times gratis parkering som velkomstgave.

MyPlays er vores måde at give noget tilbage til vores loyale kunder. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi har derfor skabt dette program kun til dig. Her får du masser af ekstra bonus ved bare at registrere de køb, du allerede gør hos os i Bruuns Galleri. Du registrerer nemt dine køb i butikkerne ved at scanne QR-koden, som findes ved kasserne i butikkerne, med din QR-læser som du finder i Bruuns Galleris app. Jo flere køb du registrerer, desto flere bonusser kan du opnå. Bonusserne kommer både fra os i Bruuns Galleri og fra vores partnere og kan være alt fra gratis parkering til rabatter og gaver.

Allerede når du downloader vores app og tilmelder dig MyPlays ligger der en lille velkomstgave og venter på dig - vi har lagt en times gratis parkering ind til dig. Når du har scannet den første QR-kode i en af butikkerne byder vi på et stykke Summerbird chokolade (gælder så længe lager haves) og sådan bliver det bare ved og ved, jo flere QR-koder, du scanner.

I vinterferien vil vi gerne forkæle alle feriebørnene, så mandag - fredag kl. 10-16 kan man deltage i en Fortnite skattejagt, hvor medlemmer af MyPlays får en lille gave fra Carletti, når skattekortet afleveres i Informationen på 1. sal ved Caffé Pascucci (gælder så længe laver haves). Derudover trækker vi dagligt lod blandt alle deltagere om fede præmier.   

Download Bruuns Galleris app og tilmeld dig gratis MyPlays allerede i dag!

Sådan gør du:
1) Download Bruuns Galleris app
2) Log ind på MYPLAYS
3) Scan butikkernes QR-kode, når du shopper i Bruuns Galleri

Så er du klar til at optjene fede bonusser hver gang du shopper i dine yndlingsbutikker!

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top