Tilbage

Hold Blå Mandag i Bruuns Galleri

29059 Fields Generisk Description list slider Large 1920x580px 360kb3

Blå Mandag i Bruuns Galleri

Hold Blå Mandag i Bruuns Galleri

Aarhus – eller Smilets By – er flere gange kåret til at være Nordens bedste shoppingby. I byen findes stort set alt, hvad du kan forestille dig af spændende butikker, et utal af lækre caféer og restauranter samt en masse forskellige sjove aktiviteter. Skal du holde Blå Mandag i foråret 2023, og vælger du at holde den i Aarhus, så er du garanteret, at du ikke kommer til at kede dig!

I samarbejde med Aarhus City Forening og Tivoli Friheden tilbyder Bruuns Galleri dig at købe en Blå Mandags-billet. Med en Blå Mandags-billet skal du og dine klassekammerater ikke bekymre dig om at planlægge dagen, men derimod blot nyde de aktiviteter, som kortet tilbyder.

Billetten giver mulighed for tur i CinemaxX i Bruuns Galleri til kun 85 kr., hvis du vælger en film med start før kl. 18. Vælger du en film med start efter kl. 18, koster det 95 kr. 

Udover en tur i biografen har du med kortet mulighed for at benytte dig af et særligt konfirmand-lunchtilbud til Sunset Boulevard i Bruuns Galleri. Vis din billet og få 15% på dit køb. 

Efterfølgende har du mulighed for at nyde resten af dagen i forlystelsesparken Tivoli Friheden. Når du skal fra Bruuns Galleri til Tivoli Friheden – eller tilbage igen – kan du gøre gratis med byens Blå Mandagsbusser, som kører fra DGI-huset lige ved siden af Bruuns Galleri.

Skal dine eller dine klassekammeraters forældre med, så har de mulighed for at købe en forældre-billet. Kortet giver forældre mulighed for at besøge ”forældrepulsepladsen” med gratis kaffe hos CinemaxX mellem kl. 11.00-15.00. Derudover giver forældre-billetten også adgang til Tivoli Friheden.

Billetten til Blå Mandag kan købes på Tivoli Frihedens webshop lige her og gælder på følgende udvalgte dage:

  • 24. april 2023
  • 1. maj 2023
  • 8. maj 2023
  • 15. maj 2023
  • 22. maj 2023

Bruuns Galleri håber at kunne byde dig og dine klassekammerater velkommen til en uforglemmelig Blå Mandag.

Læs mere på www.friheden.dk/blaa-mandag og www.8000bluemonday.dk