Personlig pleje

The Body Shop i Bruuns Galleri

Skønhed med god samvittighed

Hos The Body Shop i Bruuns Galleri er der rig mulighed for at skabe velvære og forkæle sjæl og krop. Vi nyder at skabe de bedste rammer for din indre og ydre skønhed med vores store og inspirerende sortiment af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for dufte, hudpleje, kropspleje, makeup, bad, hår, gaveæsker og ikke mindst vores ikoniske body butter i et væld af naturlige dufte.

Lige siden den spæde start og den første butiks åbning i 1976 i Brighton har vi haft klare etiske standpunkter, når det kommer til miljøværn og dyrevelfærd, da vi føler et stærkt ansvar i forhold til natur og samfund i vores arbejde. Det har resulteret i The Body Shop Foundation, som støtter menneskerettigheds-, dyrebeskyttelses- og miljøgrupper. Vores ansvar har altid været toneangivende for alle vores aktiviteter, og i dag er alle vores produkter 100 % vegetariske, certificeret med Leaping Bunny og ikke mindst fri for dyremishandling.

Verden er vores kilde til skønhed

Vi udnytter nogle af de fineste råvarer fra de fire verdenshjørner og tilføjer vores ekspertise. Resultatet er effektive produkter, der er lavet med kærlighed og omsorg, så du altid kan finde skønhed hos os med god samvittighed.

Hos os sætter vi den gode og kompetente kundeservice i højsædet. Derfor står vores hjælpsomme personale altid klar til at besvare alle dine spørgsmål.
Forkæl din krop allerede i dag – vi ses i The Body Shop i Aarhus.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
the-body-shop-476

The Body Shop

close iconLukket
hours
TILBUD

FÅ EN GAVE TIL VÆRDI: 145KR. NÅR DU KØBER FOR MIN.400KR. I THE BODYSHOP!

Shop løs og bliv forkælet.

01/09/22 - 31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Matas
Lukket
Helsam
Lukket
Rituals
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!