Børnecasting i vinterferien

icon

V. Informationen på 1. sal

”Krøller eller ej, vi elsker vores børn” – vi er vilde med børn – uanset om de har flotte krøller, skønne stritører, store brune øjne, krudt i rumpetten, charmerende mellemrum mellem fortænderne eller et dejligt smil!

KOM TIL BØRNECASTING I VINTERFERIEN

Cast Agency Denmark søger i samarbejde med Børnecasting.dk piger og drenge i alderen 3-16 år til model-, film- og TV-opgaver. Her kan børn få mulighed for at medvirke som børnemodel for kendte tøjbrands.

Tænk at blive den nye børneskuepiller og medvirke i f.eks. en biograffilm, eller i Youtuberne “Maja & Mingus" næste
musikvideo for børn (se deres videoer på Youtube).


Det hele foregår på 1. sal ved Informationen.

Så har du en skøn, sjov, charmerende søn eller datter, så tag ham eller hende i hånden og kom forbi børnecastingen i Bruuns Galleri d. 17. februar.
Er der også en ven, veninde, søster eller bror og synes de det kunne være skægt, at få taget billeder sammen? Så bare kom an og tilmeld i dag.

Sådan gør du:

Gå ind på www.bornecasting.dk/Tilmelding/bruunsgalleri/ 

Vælg byen og hvornår på dagen, du gerne vil deltage.

Når du har tilmeldt modtager du en SMS med dit casting-id, som du skal medbringe til castingen. 

Når du møder op, bliver du mødt af børnecastingteamet, hvor du her bliver castet og får taget forskellige professionelle billeder.

Cast Agency Denmark kigger efterfølgende billederne igennem og på baggrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet til eventuelle fremtidige jobs.

Der er begrænset antal pladser!
Læs mere om castingen på www.bornecasting.dk/Tilmelding/bruunsgalleri/