Tilbage

De bedste is i Bruuns Galleri

Alle 3 is

Din is-guide

07 Juli, 2022

Sommer, sol og is! Nu er sommeren her endelig, og det betyder, at vi kan begynde at fylde maverne med lækre og kølige is! Med en is i hånden kan din shoppingtur i Bruuns Galleri blive ekstra hyggelig om sommeren. Men hvilke is kan du få i Bruuns Galleri? Stort set alle slags! Om du er til sodavandsis, softice eller en god gammeldags is, vil du kunne få fingrene i din favorit. I Bruuns Galleri finder du f.eks. Frellsen Chokolade, som er eksperter i søde sager – inklusive is. Og tager du forbi Normal finder du et udvalg af forskellige sodavandsis og flødeis.  Nedenfor har vi samlet denne is-guide, så du nemt og hurtigt kan spotte alle de gode is, som du kan nyde, mens du shopper i Bruuns Galleri!

NYD JORDBÆR-VANILJE FRA FRELLSEN CHOKOLADE

NYD JORDBÆR-VANILJE FRA FRELLSEN CHOKOLADE

Hos Frellsen Chokolade kan du få mere end chokolade. Til de varme dage kan du nyde en lækker softice. Hvis du både elsker jordbær og vanilje, kan du få en softice twist, så har du nemlig to smag i én! Top softicen med dit yndlingskrymmel.

BESØG FRELLSEN

GAMMELDAGS ISVAFFEL FRA BRØDCOOPERATIVET

GAMMELDAGS ISVAFFEL FRA BRØDCOOPERATIVET

Der er intet som slår en god gammeldags isvaffel! Sådan én kan du få i BrødCooperativet ved Kvickly, hvor du vil finde isvarianter til enhver smag. Hvis du ikke er til vafler, kan du selvfølgelig også få din is i et bæger.

BESØG KVICKLY

FÅ FLØDEIS ELLER SODAVANDSIS FRA NORMAL

FÅ FLØDEIS ELLER SODAVANDSIS FRA NORMAL

Hos Normal er de glade for is, og derfor har de et stort sortiment af forskellige is. Du finder både sodavandsis og flødeis i deres fryser. De har mange af de populære mærker, som alle er vilde med. Få din lynstang eller is-sandwich og nyd den under din næste shoppingtur.

BESØG NORMAL